Dope - Violence ->click
-Нападай! - Заповяда Канаме и изтегли Шине.Мечът мигом засия, разкривяки жаждата си кръв.
-Лол, така ли показваш благодарността си, на човека, който ти върна старото оръжие? - престорено се шокира Риоджи.
-Ти ми върна проклятието - друг начин за отплата няма.И ако се смяташ за човек, значи дълбоко грешиш. - Канаме развъртя меча и въздуха се изшпълни със свистящи металични звуци.
-Ок, капитане, щом казваш. - Риоджи на свой ред изтегли катаната си.
Предизвикателството бе прието.Остана само да се подпише кървавия договер между двата демона.Мечовете бяха - писци, а кръвта на демоните бе мастилото.
Канаме нападна, бързо и целеустремено.Когато достигна противника си замахна вертикално, движение - целящо да разполови противника му.Риоджи инстинктивно вдигна катаната си, за да се предпази, но миг преди остриетата да се впият едно в друго - Канаме изчезна като привидение.Риоджи се стъписа и впери невярващ поглед в мястото където бе изчезнал новия му "саюзник".
-Май в крайна сметка не се различаваш толкова от хората а? - долетя глас иззад кърбът му.Риоджи рязко се извъртя, но преди да успее да фокусира противника си, пареща болка го прониза в кръста.
Канаме бавно изтегли меча си от плътта на Риоджи и струя кръв изригна като гейзер.
-Достатачно! - каза Канаме, след като видя безъмния гняв реещ се в очите на Риоджи.След това хвана острието на меча си и бавно го плъзна по дланта си, оставяйки дълбока рана.Кръвта му в миг избликна и Канаме я остави да потече малко.
-Сега площадката има всичко необходимо за първата стъпка от плана ни. - Каза Широ и се усмихна.
-Кво? - възкликна Риоджи.
-Моята кръв и твоята кръв проляти на едно и също място, двама демони и два меча.......всички условия за ненарушима клетва са налице, не мислиш ли?
-А това ли било... - Риоджи за втори път се изуми.Значи канаме бе приел предложението му и сега го овенча със ненарушима клетва.
-Това е достатачно за сега.Намери начин да повишиш силите си Риоджи, иначе ще бъдеш изритан от играта още преди да е започнала.Намери някой пазител или някой по-корав демон - след това изконсумирай силите му, по-лесен начин от това няма, а аз нямам времето да те чакам да тренираш.
-Както и да е - не ми се прави на родител. - Риоджи започваше да се дразни от заповедния характер на Канаме. - Не си спомням да съм казвал, че ще се подчинявам на заповедите ти "Шине".
-О но това се подразбира от само себе си.Аз съм по-силния.Аз заповядвам - ти ме следваш.Просто е.А ако някога се престрашиш да ме предизвикаш - заповядай - аз ще чакам.
Канаме обърна гръб на Риоджи и прибра Шине в калифа му със стилно приплъзване. -За сега се разделяме - имам малко работа в човешкия свят.
- See ya - каза той и изчезна, оставяйки Риоджи - сам със мислите си.