Devil May Cry - For Fans And Fun People!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Devil May Cry - For Fans And Fun People!

Българският Devil May Cry Фен Форум

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Total Fun - Дневникът на един луд

Go down 
+3
tonito9009
D
Dante™
7 posters
АвторСъобщение
Dante™
★★★BadAss★★★
★★★BadAss★★★
Dante™

Брой мнения : 834
Точки "Писател" : 6371
Registration date : 08.02.2008

Character sheet
Name (Име): Kaname Shiro
Level (Ниво): 30

Total Fun - Дневникът на един луд Empty
ПисанеЗаглавие: Total Fun - Дневникът на един луд   Total Fun - Дневникът на един луд Icon_minipostedСъб 09 Фев 2008, 16:39

8 декември. Най-после започна да вали сняг! С жена ми си сипахме уиски и с часове гледахме през прозореца малките падащи снежинки. Обичам снега!
9 декември. Събудихме се сред красив бял килим, покриващ всичко наоколо. Преместването ни тук, в Колорадо, бе най-добрата идея, която ми е хрумвала. За пръв път от години насам ринах сняг с лопата и се почувствах като младо момче. Изчистих нашата пътека и околните тротоари. Следобед мина булдозерът и затрупа отново изчистеното. Пак ринах. Какъв прекрасен живот!
12 декември. Слънцето стопи чудесния ни сняг. Съседът Боб обаче казва, че при всички случаи ще имаме "бяла Коледа" и че до края на зимата ще падне толкова сняг, че ще го намразим. Не му вярвам.
14 декември. Сняг, прекрасен сняг - цели 8 инча! Температурата падна под -20, но от студа всичко е искрящо. Стоплих се, като изринах пътеките. Следобед обаче булдозерът отново дойде и затрупа всичко. Не мислех, че ще трябва да рина толкова много, но пък скоро ще вляза във форма.
15 декември. За довечера прогнозират още 20 инча. Продадох колата и си взех джип 4х4. Изключихме фризера. Жена ми иска да взема печка на дърва, в случай че токът спре. Ама това е тъпо - все пак не сме в Аляска!
16 декември. Паднах на поледицата, докато сипвах сол по пътеките. Задникът ме боли зверски, а жена ми се хили като истеричка.
17 декември. Още е доста под нулата. Токът спря за 5 часа. Май трябваше да купя печка на дърва, но няма да го призная. Мразя, когато е права!
20 декември. Имаме ток, но навън паднаха още 14 инча от проклетата бяла помия. Цял ден ринах, защото шибаният булдозер идва два пъти. Не ми се чисти, но Боб казва, че иначе кметството ще ме глоби.
22 декември. Боб беше прав за "бялата Коледа", защото натрупа още 13 инча и няма изгледи да се стопи до август. Цели 45 минути се обличах, за да отида да рина, но точно на входа ми се приходи в тоалетната, и докато пак се събличах и обличах, останах без сили. Боб има снегорин на камиона си, но му трябва и не ще да ми го продаде, а в града са свършили. Следваща доставка - през март!
24 декември. 6 инча твърд сняг. Счупих една лопата. Само да го гепя това копеле с булдозера, ще му строша главата. Мисля, че ме чака да се прибера след чистенето и веднага се появява и зарива всичко. Жена ми искаше да пеем "Мери Кристмас" и да отваряме подаръците, но бях много зает да дебна проклетото копеле.
25 декември. Честита Коледа, и нови 20 инча! Мисълта, че трябва да рина, ме подлудява. Господи, мразя снега! Дойде и шофьорът на булдозера да иска коледен подарък с цялото си нахалство! Праснах го с лопатата по главата. Жена ми казва, че имам лошо поведение. Аз пък си мисля, че е идиотка.
27 декември. Белите лайна продължават да се сипят !!! Защо ли се преместихме тук? Това бе НЕЙНА идея! Температурите паднаха под -30 градуса и канализацията замръзна.
28 декември. Стопли се до -20!
29 декември. Още 10 инча. Боб казва да си изчистя снега от покрива, за да не се срути. Ама тоя луд ли е? Не ми стига пътеката, сега и покривът!
30 декември. Покривът пропадна. Шофьорът на булдозера ме съди за 300 хиляди долара. Жена ми замина при майка си. Очакват се нови 9 инча.
31 декември. Подпалих останките от къщата. Край на чистенето!
8 януари. Толкова ми е добре с тези хапчета, дето ми дават. Но защо съм вързан за леглото?!

Total Fun - Дневникът на един луд =))

Върнете се в началото Go down
D
The Devil Among The Humans
D

Брой мнения : 126
Точки "Писател" : 6129
Registration date : 01.02.2008

Character sheet
Name (Име): Геройчо ДМЦРПов
Level (Ниво): 1

ПисанеЗаглавие: Re: Total Fun - Дневникът на един луд   Total Fun - Дневникът на един луд Icon_minipostedСъб 09 Фев 2008, 16:43

ОМГ xD тва ме съсипа бе Laughing тоя е моя герой Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
tonito9009
Atomic!
Atomic!
tonito9009

Брой мнения : 426
Точки "Писател" : 6127
Registration date : 06.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Total Fun - Дневникът на един луд   Total Fun - Дневникът на един луд Icon_minipostedСъб 09 Фев 2008, 16:49

как му завиждам на този.Какво повече да иска човек от живота Very Happy
SwordsAndPistols!
Carnage!
Carnage!
SwordsAndPistols!

Брой мнения : 143
Точки "Писател" : 6120

ПисанеЗаглавие: Re: Total Fun - Дневникът на един луд   Total Fun - Дневникът на един луд Icon_minipostedНед 10 Фев 2008, 17:39

напрао ме счупи Laughing
Dante™
★★★BadAss★★★
★★★BadAss★★★
Dante™

Брой мнения : 834
Точки "Писател" : 6371

Character sheet
Name (Име): Kaname Shiro
Level (Ниво): 30

ПисанеЗаглавие: Re: Total Fun - Дневникът на един луд   Total Fun - Дневникът на един луд Icon_minipostedПон 11 Фев 2008, 15:37

аве лудаци всякви ве ахахаххахахаха
ILIANZO
Smokin' Style!
Smokin' Style!
ILIANZO

Брой мнения : 1201
Точки "Писател" : 6340
Registration date : 10.02.2008

Character sheet
Name (Име): Грейв
Level (Ниво): 2

ПисанеЗаглавие: Re: Total Fun - Дневникът на един луд   Total Fun - Дневникът на един луд Icon_minipostedСря 13 Фев 2008, 21:58

Пичага lol!
http://interesno.start.bg/article.php?aid=1299
Dante's Awaiking
Carnage!
Carnage!
Dante's Awaiking

Брой мнения : 125
Точки "Писател" : 6117
Registration date : 11.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Total Fun - Дневникът на един луд   Total Fun - Дневникът на един луд Icon_minipostedЧет 14 Фев 2008, 22:01

ааааааааа нема такова евалаа geek geek geek geek
dsims
Brutal!
Brutal!
dsims

Брой мнения : 225

ПисанеЗаглавие: Re: Total Fun - Дневникът на един луд   Total Fun - Дневникът на един луд Icon_minipostedВто 19 Фев 2008, 20:38

И каква е поуката? Никога не се местете в Колорадо и никога не казвайте "много... много.... обичам снега".
ILIANZO
Smokin' Style!
Smokin' Style!
ILIANZO

Брой мнения : 1201
Точки "Писател" : 6340
Registration date : 10.02.2008

Character sheet
Name (Име): Грейв
Level (Ниво): 2

ПисанеЗаглавие: Re: Total Fun - Дневникът на един луд   Total Fun - Дневникът на един луд Icon_minipostedСъб 23 Фев 2008, 22:33

Късно е защото много много обичам сняг (или обичах вече не чак толкова)
http://interesno.start.bg/article.php?aid=1299
dsims
Brutal!
Brutal!
dsims

Брой мнения : 225

ПисанеЗаглавие: Re: Total Fun - Дневникът на един луд   Total Fun - Дневникът на един луд Icon_minipostedНед 24 Фев 2008, 12:45

ILIANZO написа:
Късно е защото много много обичам сняг (или обичах вече не чак толкова)

Ама още не си се преместил, все още има измъкване от хапчетата Razz
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Total Fun - Дневникът на един луд   Total Fun - Дневникът на един луд Icon_miniposted

Total Fun - Дневникът на един луд
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Spartan : Total Warrior

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Devil May Cry - For Fans And Fun People! :: Общ Раздел :: Flood Zone-
Идете на: