П.П : бать Данте ТМ няма как да сподели, той е дърт
Стига ве, 13 за 2 срока? Аз дето ходя по състезания, разбирам да отсъствам, ама човек като теб който сам си определя ваканциите не би ли трябвало да има малко повече?
Ash™ ★★★ blue awakening ★★★
Брой мнения : 2268 Age : 33 Location : Hell Точки "Писател" : 7361 Registration date : 16.08.2008
Стига ве, 13 за 2 срока? Аз дето ходя по състезания, разбирам да отсъствам, ама човек като теб който сам си определя ваканциите не би ли трябвало да има малко повече?
Аз не си ги определям сам. Просто примерно преди коледна...априлска..или тази сега..за какво ми е да ходя на даскало последните 1-2 дни? Почти никой не ходи, аз ли да ходя? Отиват 5-6 човека виждат, че няма никой и те се прибират ;D И като няма никой не пишат отсъствия.
Последната промяна е направена от Ash™ на Пет 01 Май 2009, 13:42; мнението е било променяно общо 2 пъти
Jolan ...With a devil inside...
Брой мнения : 1670 Age : 31 Location : Бургас Точки "Писател" : 7165 Registration date : 04.09.2008
Аз не си ги определям сам. Просто примерно преди коледна...априлска..или тази сега..за какво ми е да ходя на даскало последните 1-2 дни? Почти никой не ходи, аз ли да ходя? Отиват 5-6 човека виждат, че няма никой и те се прибират ;D И като няма никой не пишат отсъствия.
Мега бруталнооо!
dark_dante Smokin' Style!
Брой мнения : 2273 Age : 30 Location : sf Точки "Писател" : 7968 Registration date : 07.11.2008
Пфф, ние последния ден првихме класно по алгебра.
Jolan ...With a devil inside...
Брой мнения : 1670 Age : 31 Location : Бургас Точки "Писател" : 7165 Registration date : 04.09.2008
О супер е тая X-men мен много ме кефи особенно когато скача направо върху противниците. Тоя върколак честно казано може много комбота и е много пъргав.
Dark_Slayer_Niki Smokin' Style!
Брой мнения : 1233 Age : 30 Location : Hell And Hell Точки "Писател" : 7028 Registration date : 06.03.2009