| лафове | |
|
+12Devil Scream tonito9009 dark_dante Jolan Ash™ dsims ILIANZO Dante's Awaiking Neradas Dante™ D SwordsAndPistols! 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
SwordsAndPistols! Carnage!
Брой мнения : 143 Точки "Писател" : 6120 Registration date : 08.02.2008
| Заглавие: лафове Нед 10 Фев 2008, 16:38 | |
| 1=Мобилтел обявява нова тарифа с цени според големината на к/ра ви!честито вие говорите безплатно! 2=Жена казва на мъжа си -Нека снимам кура ти заа го имам уголемен! 3=Кво е казал бог преди да улбият Христо Ботев?HEADSHOT! 4=a tva На светофар спира последен модел автомобил, оборудван със свръхнов компютър. Секунда преди да светне зелено с пълна скорост отзад се нацепва автомобил ЗАЗ. На екрана на бордовия компютър се изписва следното съобщение: "New hardware device detected. Do you want to insall drivers? (Y/N)"
ако имате нещо такоа под ръка постнете го! | |
|
| |
D The Devil Among The Humans
Брой мнения : 126 Точки "Писател" : 6129 Registration date : 01.02.2008
Character sheet Name (Име): Геройчо ДМЦРПов Level (Ниво): 1
| Заглавие: Re: лафове Нед 10 Фев 2008, 16:42 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: още? Нед 10 Фев 2008, 16:49 | |
| 5=Как се нарича интелигентна жена?Травестит 6=Мое ли да те снимам?Колекционирам преродни бедствия! 7=Що ладата не пали на -20 градуса?щото е праена на -40! 8=Що е казал цар Симеон преди да умре?Умирам! | |
|
| |
Dante™ ★★★BadAss★★★
Брой мнения : 834 Location : Wherever the party starts... Точки "Писател" : 6371 Registration date : 08.02.2008
Character sheet Name (Име): Kaname Shiro Level (Ниво): 30
| Заглавие: Re: лафове Пон 11 Фев 2008, 15:39 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Neradas Carnage!
Брой мнения : 118 Age : 33 Location : Wherever I May Roam... Точки "Писател" : 6122 Registration date : 06.02.2008
| Заглавие: Re: лафове Пон 11 Фев 2008, 19:19 | |
| A guy pisses off a girl he's walking with and she says: -Shut the fuck up! The guy mishears her and asks: -You want me to fuck you? The girl is obviously not in that mood and says: -I'd rather die! So the guy thinks of a very good solution to the problem: -Ok, so I'll fuck you to death! | |
|
| |
Neradas Carnage!
Брой мнения : 118 Age : 33 Location : Wherever I May Roam... Точки "Писател" : 6122 Registration date : 06.02.2008
| Заглавие: Re: лафове Вто 12 Фев 2008, 21:44 | |
| Седим си с един приятел в компютърна зала. Аз играя WarCraft III в Hoff-a, а той гледа едно клипче с танците на различните герой от WoW. Стига до танца на Blood Elf Female-a и ме бутва. -Неро, това си ти! - рече ми той. Погледнах аз към неговия монитор и отвърнах остроумно: -Ами да, виж ме колко секси съм в това чорапогащниче! Пича заби и не се ебаваше с мен през целия ден (а иначе не спираше да се бъзика). | |
|
| |
| Заглавие: Re: лафове Вто 12 Фев 2008, 23:17 | |
| | |
|
| |
Dante's Awaiking Carnage!
Брой мнения : 125 Age : 32 Location : Sofia Точки "Писател" : 6117 Registration date : 11.02.2008
| Заглавие: Re: лафове Чет 14 Фев 2008, 21:59 | |
| ПРИ ГЕНИКОЛОГ човека си е на работа и по едно време се отваря вратата и запъхтяна жена: -Докторъ помогнъте боли ме п*тката докторът: -Начи сега ще излезнете и ще велзнете след 10 минути и очтиво ще кажете "Имам проблем с вагината" След 5 минути жената влиза -Абе доктори как ми се казваше п*тката | |
|
| |
ILIANZO Smokin' Style!
Брой мнения : 1201 Age : 31 Location : In the deepest darkness Точки "Писател" : 6340 Registration date : 10.02.2008
Character sheet Name (Име): Грейв Level (Ниво): 2
| Заглавие: Re: лафове Нед 17 Фев 2008, 20:15 | |
| Програмист към момиче: - Сънувах те! - Еротичен сън? - Не, обикновен. Еротичните са с разширение JPG... | |
|
| |
dsims Brutal!
Брой мнения : 225 Age : 30 Точки "Писател" : 6127 Registration date : 01.02.2008
| Заглавие: Re: лафове Нед 17 Фев 2008, 20:24 | |
| Крокодилът Гена и Чебурашка пекат палачинки. Изведнъж едната палачинка пада през прозореца на улицата. Крокодилът Гена казва: - Който пръв стигне до палачинката, той ще я изяде. Чебурашка побягнал по стълбите надолу, а Гена като по-дявол скочил през прозореца. Стига Чебурашка на улицата и вика: - Гена, Гена, а коя палачинка да взема бе, жълтата или зелената?
Петнадесетгодишен отива в аптека и иска презерватив. Аптекарят хвърля към младока възмутен поглед. - Ще вечерям в дома на приятелката ми - оправдава се момчето - и никога не се знае, току виж, стане заварката. Аптекарят връчва презерватива на подрастващия, той плаща и тръгва. След пет минути отново е там и иска още един презерватив. - Сетих се, че братовчедката на приятелката ми ще бъде там... а е много красива! Може да се заинтересува от мене... мисля, че е по-добре да съм запасен! Младият човек туря в джоба втория презерватив и тръгва. Връща се начаса. - Знаете ли, господине! Обмислих и реших, че ще е по-хубаво да взема още един. Чух, че майка й харесвала млади момчета и кой знае дали няма да се заинтересува от мене. На вечцерята у приятелката край масата е събрано цялото семейство, момчето зъб не обелва. По някое време девойката подшушва на госта: - Ама, мили! Ти дума не продума! Не знаех, че си толкова срамежлив! - Аз пък не знаех, че баща ти е аптекар!
Исус Христос повел учениците си на разходка в планината. Когато я наближили Исус казал: - Нека всеки вземе по един камък и да го носи към върха! Всички взели големи камъни, само Юда взел малък. Когато изкачили върха Исус попитал: - Ученици, гладни ли сте? - Да-а-а! - Нека тогава всеки камък да се превърне в хляб! Всички се наяли само Юда останал гладен. На другия ден Исус пак повел учениците си на разходка,и когато стигнали до планината той отново им казал: - Нека всеки вземе по един камък и да го носи към върха! Всички взели големи камъни, само Юда взел един огромен. Когато изкачили върха Исус попитал: - Ученици, гладни ли сте? - Да-а-а! - E ми аз тука нося едни вафлички!
| |
|
| |
ILIANZO Smokin' Style!
Брой мнения : 1201 Age : 31 Location : In the deepest darkness Точки "Писател" : 6340 Registration date : 10.02.2008
| Заглавие: Re: лафове Нед 17 Фев 2008, 21:05 | |
| Шефа казва на блондинка: -Изчисти асансиора! А блондинката: -На всичките етажи ли? | |
|
| |
dsims Brutal!
Брой мнения : 225 Age : 30 Точки "Писател" : 6127 Registration date : 01.02.2008
| Заглавие: Re: лафове Вто 19 Фев 2008, 20:29 | |
| - Dante's Awaiking написа:
- ПРИ ГЕНИКОЛОГ
човека си е на работа и по едно време се отваря вратата и запъхтяна жена: -Докторъ помогнъте боли ме п*тката докторът: -Начи сега ще излезнете и ще велзнете след 10 минути и очтиво ще кажете "Имам проблем с вагината" След 5 минути жената влиза -Абе доктори как ми се казваше п*тката Това не го бях видял, много е добро. | |
|
| |
ILIANZO Smokin' Style!
| Заглавие: Re: лафове Сря 20 Фев 2008, 20:30 | |
| - Отче, преди сватбата правехме секс с жената по 15 пъти на ден, това грях ли е? - Да, синко. Лъжата е голям грях. | |
|
| |
Dante™ ★★★BadAss★★★
Брой мнения : 834 Location : Wherever the party starts... Точки "Писател" : 6371 Registration date : 08.02.2008
| Заглавие: Re: лафове Сря 20 Фев 2008, 22:08 | |
| -Докторе дай ми нещо за глава -На ти шапка.......следващия | |
|
| |
ILIANZO Smokin' Style!
| Заглавие: Re: лафове Сря 20 Фев 2008, 23:35 | |
| - Dante™ написа:
- -Докторе дай ми нещо за глава
-На ти шапка.......следващия Това ми напомня на цяла серия- -Докторе,какво да правя,ако температурата ми се качва? -Продавайте я!Следващият! -Докторе,не съм наред с корема... -Закопчайте си панталоните и никой няма да разбере!Следващият! -Докторе,нощем не мога да спя... -Ами спете през деня!Следващият! -Докторе,нещо за главата? -Благодаря,имам си!Следващият! -Докторе,нещо все ми звъни в ушите! -Не отваряйте!Следващият! -Докторе никой не ми обръща внимание! -Следващият! И отделно още 2- Въоражен крадец отива в банка и заплашва: -Парите или... -Или какво? -Или ще си тръгна! Защо слоновете тръбят? -Защото не могат да свирят на пиано. | |
|
| |
Dante™ ★★★BadAss★★★
| Заглавие: Re: лафове Сря 20 Фев 2008, 23:49 | |
| | |
|
| |
ILIANZO Smokin' Style!
| Заглавие: Re: лафове Чет 21 Фев 2008, 09:24 | |
| Един мъж се прибири вкъщи от командировка по-рано и сварва жена си в леглото с мъж. - Кво правите бе? - вика той. А тя на любовника си: - Нали ти казах, че е тъп! | |
|
| |
Ash™ ★★★ blue awakening ★★★
Брой мнения : 2268 Age : 33 Location : Hell Точки "Писател" : 7356 Registration date : 16.08.2008
Character sheet Name (Име): Lee Waylett Level (Ниво): 2
| Заглавие: Re: лафове Нед 16 Ное 2008, 12:10 | |
| Mъж и жена се женят и са на първата брачна нощ. Седят си в леглото и не правят никакво действие. Жената се ядосала и казала : - Арe бе няма ли да почваме. - Кое ? - Отивам да си намеря истински мъж! - Били намерила и 1 за мен ;D | |
|
| |
Jolan ...With a devil inside...
Брой мнения : 1670 Age : 31 Location : Бургас Точки "Писател" : 7160 Registration date : 04.09.2008
Character sheet Name (Име): Jaden Right Level (Ниво): 2
| Заглавие: Re: лафове Нед 16 Ное 2008, 13:02 | |
| Тая тема ме пръска от смях, айде и 1 лафче от мен:
Най-новата псувня - Да се ожениш, син да ти роди, и зет да ти доведе! | |
|
| |
Брой мнения : 2268 Age : 33 Location : Hell Точки "Писател" : 7356 Registration date : 16.08.2008
| Заглавие: Re: лафове Нед 16 Ное 2008, 14:08 | |
| - Jolan написа:
- Тая тема ме пръска от смях, айде и 1 лафче от мен:
Най-новата псувня - Да се ожениш, син да ти роди, и зет да ти доведе! ;D - На женати зъби да и поникнат в... ;D | |
|
| |
Jolan ...With a devil inside...
Брой мнения : 1670 Age : 31 Location : Бургас Точки "Писател" : 7160 Registration date : 04.09.2008
Character sheet Name (Име): Jaden Right Level (Ниво): 2
| Заглавие: Re: лафове Нед 16 Ное 2008, 14:50 | |
| - Ash написа:
- Jolan написа:
Най-новата псувня - Да се ожениш, син да ти роди, и зет да ти доведе! ;D
- На женати зъби да и поникнат в... ;D Въй не говори така, тва съм го гледал в един хорър филм, беше мноо плашещо, момичето (героинята) го ползваше като оръжие и им ги отхапваше! Дори на един ротвайлера му изяде наденицата! | |
|
| |
| Заглавие: Re: лафове Нед 16 Ное 2008, 14:53 | |
| - Jolan написа:
- Ash написа:
- Jolan написа:
Най-новата псувня - Да се ожениш, син да ти роди, и зет да ти доведе! ;D
- На женати зъби да и поникнат в... ;D Въй не говори така, тва съм го гледал в един хорър филм, беше мноо плашещо, момичето (героинята) го ползваше като оръжие и им ги отхапваше! Дори на един ротвайлера му изяде наденицата! То филм трябва да се гледа имаше друго , чек нешо като : - За слоница да се ожениш , та да ти роди слоници , та да си играят пред къщата да ти , та да ти бутнат къщата , таа ти счупят столовете , та няаа къде да седнеш , та да ми седнеш на ... ;D | |
|
| |
dark_dante Smokin' Style!
Брой мнения : 2273 Age : 30 Location : sf Точки "Писател" : 7963 Registration date : 07.11.2008
Character sheet Name (Име): Painmaker Level (Ниво): 1
| Заглавие: Re: лафове Пон 24 Ное 2008, 21:54 | |
| Каква е разликата между блъснато куче и блъснат циганин (от кола)? Ами че пред кучето има следи от спирачки. | |
|
| |
tonito9009 Atomic!
Брой мнения : 426 Age : 34 Точки "Писател" : 6127 Registration date : 06.02.2008
| Заглавие: Re: лафове Вто 25 Ное 2008, 18:28 | |
| - dark_dante написа:
- Каква е разликата между блъснато куче и блъснат циганин (от кола)?
Ами че пред кучето има следи от спирачки. аь ахахаа не лзе темата е хубаво мо науча некой лаф | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: лафове | |
| |
|
| |
| лафове | |
|